Голова УАБТ: Німецько-український бізнес-форум сприяє тісним стосункам між обома країнами

Голова УАБТ: Німецько-український бізнес-форум сприяє тісним стосункам між обома країнами

PR
Укрінформ
Німецько-український бізнес-форум – це ключовий інструмент для налагодження тісніших ділових стосунків між обома країнами. Українська асоціація бізнесу і торгівлі готова робити все можливе заради його успішності.

Про це заявив, коментуючи підсумки IV Німецько-українського бізнес-форуму, голова правління УАБТ Дмитро Лось, повідомили Укрінформу в пресслужбі асоціації.

«Для українсько-німецьких ділових відносин форум – це ключова подія, яка дозволяє одночасно залучити стейкхолдерів з уряду, провідних сфер промисловості та бізнес-спільноти загалом. Цей захід пропонує унікальну спільну платформу для оцінки прогресу в двосторонніх стосунках, обміну думками щодо проблем і шляхів їх вирішення, спільного пошуку нових ідей ділової співпраці, які б відповідали новим викликам та можливостям сьогодення», - зазначив Лось.

За його словами, Українська асоціація бізнесу і торгівлі, яка є голосом українських експортерів в Європі та світі, підтверджує свою відданість його основній меті – стати міцним містком, який поєднує уряди України та Німеччини, німецьку та українську бізнес-спільноти, навколо досягнення спільних цілей. «Ми пропонуємо своє партнерство іншим німецьким та українським бізнес-асоціаціям заради кращого спільного майбутнього», - сказав голова правління УАБТ.

Читайте також: Україна приваблива для виробництва поновлювальної енергії – німецький інвестор

Він також наголосив, що німецько-український бізнес-форум відіграє важливу роль платформи для обговорення та сприяння економічним відносинам між Україною та Німеччиною. Він відкритий для участі лідерів бізнесу і політики з України та Німеччини.

Цього року у зв'язку з коронавірусною пандемією форум відбувся в цифровому форматі з трансляцією наживо з Будинку німецького бізнесу у Берліні. Ключовими спікерами форуму виступили федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель та прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина, міністри економіки та енергетики обох країн.

УАБТ є регулярним контрибутором до програм форуму та важливих двосторонніх урядових і ділових зустрічей поміж його учасниками.

Фото: УАБТ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-