Шмигаль закликав ЄБРР долучатися до нових проєктів в Україні

Шмигаль закликав ЄБРР долучатися до нових проєктів в Україні

Укрінформ
Прем'єр-міністр Денис Шмигаль закликав Європейський банк реконструкції та розвитку долучатися до впровадження нових проєктів в Україні.

Як передає Укрінформ, про це глава уряду написав у Твіттері після зустрічі з очільницею Європейського банку реконструкції та розвитку Оділь Рено-Бассо.

“Вітаю Оділь Рено-Бассо в Україні. Цінуємо вагому підтримку, яку надає ЄБРР. Розраховуємо на продовження конструктивної співпраці та запрошуємо ЄБРР долучатися до впровадження нових проєктів в Україні”, - зазначив Шмигаль.

«Пропонуємо ЄБРР долучитися до впровадження нових концесійних проєктів, зокрема впровадження програми державного приватного партнерства у дорожній галузі», — сказав Шмигаль.

За його словами, українська сторона особливо зацікавлена в реалізації з ЄБРР спільних проєктів модернізації й подальшого розвитку транспортної інфраструктури та підтримки енергетичного сектору.

Як повідомляв Укрінформ, президент ЄБРР Рено-Бассо 22 березня прибула з візитом до України. Президент Володимир Зеленський у понеділок провів зустріч із нею та запевнив у налаштованості працювати над покращенням енергоефективності й інвестклімату.

Читайте також: Зеленський - президенту ЄБРР: Україні потрібні інвестиції в інфраструктуру і сільське господарство

Україна є одним із трьох основних напрямків інвестиційної діяльності ЄБРР. Лише за останні два роки банк виділив 2 млрд євро на підтримку економіки країни.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-