Зведення мосту через Хаджибейський лиман завершать до травня - фото

Зведення мосту через Хаджибейський лиман завершать до травня - фото

Велике будівництво
Укрінформ
В Одеській області уже до травневих свят буде повністю завершене будівництво мосту через Хаджибейський лиман.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив голова Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодору) Олександр Кубраков, передає Укрінформ. 

Зазначається, що ця споруда багато років була одним із незавершених довгобудів. Торік добудову мосту включили у президентську програму "Велике будівництво", і вже у серпні 2020 року там відкрили рух трьома відремонтованими смугами правого проїзду.

Із травня цього року рухатися по мосту можна буде по 6 смугах. Добудований міст, зокрема, полегшить автомобілістам шлях до Одеси.

Читайте також: Президент оглянув реконструкцію мосту через Хаджибейський лиман

"Міст через Хаджибейський лиман починали ремонтувати ще за часи Президента Леоніда Кучми. З 2020 року працюємо в темпах Великого будівництва і вже до травневих свят плануємо повністю завершити роботи і відкрити шлях до Одеси всіма 6 смугами", - повідомив голова Укравтодору.

Він також розповів, що минулого тижня на мосту завершили бетонування залізобетонної плити прогонової будови лівої частини мосту. Тож щойно налагодиться погода, на об'єкті завершать гідроізоляцію і покладуть два шари асфальтобетону.

Як повідомлялось, заступник голови Офісу Президента, координатор президентської програми "Велике будівництво" Кирило Тимошенко заявив, що до кінця 2023 року планується оновити всю мережу загальнодержавних доріг, за які відповідає Укравтодор. Йдеться про траси між великими містами, загалом це понад 20 тис. км доріг.

Фото: Олександр Кубраков, ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-