Розбудова мережі місцевих доріг має координуватися з місцевою владою - Живицький

Розбудова мережі місцевих доріг має координуватися з місцевою владою - Живицький

Укрінформ
Проєкти розбудови мережі місцевих доріг мають координуватися з органами місцевого самоврядування, мерами міст та місцевим бізнесом.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це сказав заступник міністра інфраструктури Дмитро Живицький під час форуму "Управління місцевими дорогами".

"Питання розбудови мережі місцевих доріг в обов'язковому порядку мають координуватися і з органами місцевого самоврядування, з мерами, з малим та середнім бізнесом, з профільними підприємницькими асоціаціями. Наше завдання - забезпечити все це методологічно", - наголосив Живицький.

Читайте також: «Не Hyperloop»: у Мінінфраструктури розповіли, коли будуватимуть першу євроколію

Він додав, що Мінінфраструктури активно працює над тим, щоб пришвидшити погодження документів, необхідних для будівництва, та над впровадженням нових технологій спільно з ДП«Державний дорожній науково-дослідний інститут імені М.П.Шульгiна».

За словами заступника міністра, проєкти з розбудови місцевих доріг повинні розроблятися в координації з Міністерством розвитку громад та територій, з програмою "Великого будівництва" та з програмами з розвитку культури та підприємництва в регіонах.

"Це якраз ті "артерії", якими мають рухатись кошти, мають рухатись люди, і ми повинні покращувати сервіси для наших громадян, бізнесу та інвесторів", - наголосив Живицький.

Читайте також: У Харкові почалася розрахована на два роки реконструкція Кільцевої дороги

Як повідомляв Укрінформ, Державне агентство автомобільних доріг України (Укравтодор) цьогоріч планує оновити 1205 км міжнародних доріг, 1363 км національних доріг, 1206 км територіальних доріг та 904,3 км регіональних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-