Group CEO Moneyveo увійшла до рейтингу жінок-лідерок фінтеху Європи

Group CEO Moneyveo увійшла до рейтингу жінок-лідерок фінтеху Європи

PR
Укрінформ
Group CEO Moneyveo Альона Андронікова увійшла до міжнародного спеціалізованого рейтингу «ТОП-25 жінок-лідерок фінтех-сфери Європи 2021». Організатор конкурсу – видання The Financial Technology Report.

Про це Укрінформу повідомили в пресслужбі Moneyveo.

«Group CEO Moneyveo Альона Андронікова увійшла до міжнародного спеціалізованого рейтингу «ТОП-25 жінок-лідерок фінтех-сфери Європи 2021». У ньому спільно з керівницями провідних компаній фінансової галузі з Великобританії, Франції, Швеції, Швейцарії, Іспанії та ін. Альона була визнана однією із найвпливовіших бізнес-леді сфери. При цьому вона стала єдиною представницею з України, чиї професійні досягнення були відзначені думкою міжнародного експертного журі», -  йдеться у повідомленні.

Зазначається, що організатор конкурсу – видання The Financial Technology Report, яке спеціалізується на дослідженнях у фінансовій сфері. На цей раз експерти проаналізували результати діяльності сотень європейських компаній, а саме – внесок жінок-керівниць у розвиток фінтех-сектора своїх країн.

У компанії Moneyveo звернули увагу, що у складанні рейтингу редакція враховувала практичний досвід претенденток і рівень спеціальних знань, які сприяли більш глибокому технологічного розвитку бізнесу. У переліку переможниць виявилися жінки, які змогли трансформувати свої компанії в умовах швидкої диджиталізації і зростання глобальної конкуренції, допомогли розробляти рішення і послуги, які сприяли фінансовій інклюзії та широкому доступу до ефективних, зручних і безпечних фінансових продуктів. Також враховувався досвід лауреаток у створенні продуктової стратегії, маркетингу, залученні ефективних кадрів та в управлінні ризиками.

Читайте також: Компанія Moneyveo отримала нагороду «Вибір країни – 2020»

У пресслужбі фінтех-компанії наголосили, що завдяки значному досвіду компанії в диджиталізації бізнес-процесів Moneyveo за останні кілька років змогла досягти неймовірних результатів роботи. І це стало можливим у першу чергу завдяки експертності, адаптивності і гнучкості мислення в нових умовах лідера компанії – Альони Андронікової. Вона змогла очолити трансформацію бізнесу і реорганізувати процеси відповідно до lean-концепції, заснованої на прагненні в компанії усувати всі види втрат.

Більше того, 20-річний досвід роботи Андронікової у сфері фінансів, в тому числі 10 років у бізнесі, дозволили їй розробити інноваційну стратегію, яка збільшила фінансові показники компанії вдесятеро і розширила базу клієнтів до 1 000 000 осіб. Під керівництвом Альони Moneyveo вийшла на міжнародний ринок, випустила нові кредитні продукти й отримала ряд престижних національних і міжнародних нагород («Лідер року», «Вибір року», «Бренд року», «Зірка якості», «Вибір країни» тощо).

«Наразі Group CEO Moneyveo є сертифікованим експертом з методології шести сигм і ACCA DipIFR, визнана експертом року у сфері фінтех за версією PaySpace Magazine, увійшла в ТОП-50 найвпливовіших жінок фінтех-сфери України; названа однією з 25 найбільш успішних жінок в українському бізнесі, а за версією журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших» – включена у перелік кращих менеджерів країни та лідерів фінансової галузі. На сьогодні Альона Андронікова – успішна бізнес-вумен і лідерка думок у професійному середовищі», - додали в Moneyveo.

Фото: Moneyveo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-