Економічний ефект від діяльності НАБУ і САП торік склав 1,93 мільярда

Економічний ефект від діяльності НАБУ і САП торік склав 1,93 мільярда

Відео
Укрінформ
Економічний ефект від діяльності Національного антикорупційного бюро і Спеціалізованої антикорупційної прокуратури у минулому році склав 1,93 млрд грн.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці інформує пресслужба Національного антикорупційного бюро.

«Економічний ефект від діяльності НАБУ та САП у 2020 році сягає 1,93 млрд грн. У цій сумі — кошти, відшкодовані державним підприємствам, розкраданню яких вдалося запобігти, стягнені застави з підозрюваних, що порушили покладені на них обов’язки, а також інші перерахування до бюджету», - йдеться у повідомленні.

У відео до посту зазначається, що з цих коштів 1 млрд грн. було відшкодовано державним підприємствам, зокрема: 895 млн грн. – АТ «Укрнафта», 112 млн грн. – ПАТ «Запоріжжяобленерго», 750 тис грн. – ДП «Адміністрація морських портів», 400 тис грн. – Бердянська філія ДП «Адміністрація морських портів».

Також у минулому році було перераховано до держбюджету 51 млн грн.

«65, 5 млн грн. – це сума застав, стягнених із підозрюваних, що порушили обов’язки. 1, 55 млн грн. повернули народні депутати 8 скликання – щодо незаконного отримання компенсації за оренду житла, що перевіряло НАБУ. Вдалося запобігти розкраданню 805, 6 млн грн», - поінформували у НАБУ.

Читайте також: НАБУ показало, як депутат вимагав «плюшки» за допомогу із законопроєктом

Як повідомляв Укрінфором, 2 грудня у НАБУ повідомили, що підозрюваний у причетності до заволодіння майном Головного управління Національної гвардії, колишній народний депутат добровільно відшкодував до державного бюджету 50 млн грн від загальної суми збитків у понад 81 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-