Бізнес-леді закликала жінок в умовах пандемії шукати нові шляхи для розвитку

Бізнес-леді закликала жінок в умовах пандемії шукати нові шляхи для розвитку

Фото, відео
Укрінформ
Час пандемії відкриває нові можливості для розвитку бізнесу й участі в ньому жінок. 

Таку думку висловила громадська діячка, авторка понад 500 соціальних проєктів Тетяна Петракова на пресконференції в Укрінформі «Трансформація 2021. Нові можливості жіночого успіху».

«Сьогодні кожен з нас має розуміти, що сучасний світ змінився назавжди, і вже як колись не буде. Потрібно звикати, незалежно від того - чоловік ви чи жінка, до нової реальності й адаптуватися. Я жінка й також бізнес-леді з великою інтуїцією. Те, чим я займалася раніше, сьогодні вже так не вийде, і кожен з вас також має це розуміти. Сьогодні є найкращий час знайти нові можливості, знайти для вашого бізнесу нові шляхи реалізації», - наголосила Петракова.

Вона закликала жінок у бізнесі якнайшвидше адаптуватися до нових реалій в умовах пандемії й вірити у свої сили.

«Я також проходжу свій період пандемії, я розумію, що світ назавжди змінився і змінилися ми. І на сьогодні єдина моя порада – потрібно швидше адаптуватися до нових умов, шукати й створювати нову себе, бо потім буде запізно. Хочу побажати жінкам насамперед вірити в свої сили», - сказала Петракова.

Читайте також: Українських підприємниць запрошують до участі у конкурсі на третю Премію ділової жінки

Вона переконана, що пандемія не може зупинити активність у бізнесі, й лише рух вперед може забезпечити успіх.

«Насправді в житті немає нічого неможливого, і ми щодня це на власному досвіді доводимо. Вірте, перемагайте й рухайтеся вперед. Життя – це боротьба. Чим більше ми рухаємося вперед, тим більше ресурсів і наснаги ми отримуємо», - закликала бізнес-леді.

Тетяна Петракова - громадська діячка, Людина року у номінації «Нова Генерація», головна редакторка журналу Ukrainian People, телеведуча, авторка 500 соціальних проєктів, серед яких: енциклопедія дитячих талантів «Найвидатніші діти України», фестиваль «Діти за Майбутнє України», премія «100 українців» та освітні форуми для батьків «Безпечний світ дитини».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-