Рада замінила слово «злочин» на «кримінальне правопорушення» у законі про публічні закупівлі

Рада замінила слово «злочин» на «кримінальне правопорушення» у законі про публічні закупівлі

Укрінформ
Верховна Рада ухвалила закон "Про внесення змін до Закону України "Про публічні закупівлі" у зв'язку з прийняттям Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення досудового розслідування окремих категорій кримінальних правопорушень" (№3375).

Як передає кореспондент Укрінформу, ухвалення проєкту в цілому підтримали 284 народних депутатів.

"Законопроєктом у пунктах 5 і 6 частини першої статті 17 Закону України «Про публічні закупівлі» пропонується замінити слово «злочин» на словосполучення «кримінальне правопорушення»", - йдеться у пояснювальній записці.

Зазначається, що метою ухваленого документу є приведення закону "Про публічні закупівлі" у відповідність із законом № 2617-VIII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення досудового розслідування окремих категорій кримінальних правопорушень".

Читайте також: Рада зробила крок до розблокування кредиту від уряду Польщі

При цьому у розділі ІІ закону встановлюється, що він набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування, але не раніше набрання чинності законом від 22 листопада 2018 р. № 2617-VIII "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення досудового розслідування окремих категорій кримінальних правопорушень".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-