Нафта слабо дешевшає після стрімкого зростання напередодні

Нафта слабо дешевшає після стрімкого зростання напередодні

Укрінформ
Ціни на нафту слабо змінюються у вівторок, 3 листопада, напередодні президентських виборів у США після стрибка напередодні, проте й надалі зазнають тиску через побоювання з приводу попиту і пропозиції, що зростає.

Як передає Укрінформ, про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

Вартість січневих ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures становить $38,89 за барель, що на $0,08 (0,21%) нижче ціни на закриття попередньої сесії.

Ціна ф'ючерсів на нафту WTI станом на грудень на електронних торгах нью-йоркської товарної біржі NYMEX становить $36,79 за барель, що на $0,02 (0,05%) нижче рівня попередньої сесії. Попередні торги за еталонами завершилися на рівні $38,97 і $36,81 відповідно.

Надії на те, що найбільші виробники нафти утримаються від нарощування видобутку, підтримали котирування в понеділок, проте негативні чинники, а саме – зростання кількості випадків коронавірусу, стрімко зростаючий видобуток у Лівії та невизначеність у зв'язку з виборами у США, все ще впливають на ринок.

«Не дивлячись на те, що технічна картина передбачає подальший підйом, картина попиту і пропозиції свідчить про зворотне, особливо в Європі», - наголосив Джеффрі Хеллі з OANDA.

Обидві марки в понеділок подорожчали майже на 3% після того, як російський міністр енергетики Олександр Новак провів зустріч із главами нафтових компаній, на якій, зокрема, обговорювалося відтермінування запланованого на січень збільшення видобутку на пізніші терміни.

Читайте також: Нафта дешевшає через нові локдауни в Європі

Станом на 09:15 за київським часом ціна на нафту марки Brent встановлена ​​на рівні 38,77 долара за барель. На відкритті Brent торгувалася за 39,19 долара за барель, що на 22 цента вище за рівень закриття торгів ($38,97).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-