В Енергоатомі провели засідання робочої комісії з питань колективного договору

В Енергоатомі провели засідання робочої комісії з питань колективного договору

Укрінформ
У середу, 12 серпня 2020 року, в ДП «НАЕК «Енергоатом» відбулося заплановане засідання робочої комісії з питань внесення змін до Колективного договору компанії на 2020–2021 рік. 

Про це повідомили Укрінформу в пресслужбі компанії.

Представники профспілки Енергоатома, дирекції компанії та всіх відокремлених підрозділів, а також міст-супутників АЕС обговорили варіанти зміни Колективного договору ДП «НАЕК «Енергоатом».

Віце-президент з розвитку Енергоатома Герман Галущенко, виступаючи на засіданні комісії, запевнив усіх, що, незважаючи на кризовий період і для економіки країни загалом, і для українського енергоринку та НАЕК «Енергоатом» зокрема, а також попри фінансові труднощі, з якими наразі стикається компанія, у колективу Енергоатома немає приводів для хвилювань. 

Читайте також: Енергоатом чекає на оприлюднення постанови Кабміну зі змінами в ПСО

За словами Германа Галущенка, головною цінністю для Енергоатома є його працівники. Один із пріоритетів політики компанії як відповідального роботодавця – турбота про колектив, забезпечення гідних умов праці всім професійним кадрам і недопущення їхнього відтоку. Тому ніяких змін, які могли б негативно позначитися на комфорті й благополуччі працівників НАЕК «Енергоатом», не передбачається.

Для довідки: Колективний договір є одним з основоположних документів, що визначає трудові відносини ДП «НАЕК «Енергоатом» і всіх його працівників. Документ переукладається щороку, після розгляду всіх зауважень і пропозицій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-