Фонд держмайна анонсує 34 онлайн-аукціони наступного тижня

Фонд держмайна анонсує 34 онлайн-аукціони наступного тижня

Карта
Укрінформ
Наступного тижня в Україні заплановано провести 34 приватизаційних онлайн-аукціони. Серед виставлених на продаж об'єктів - ДП “Тульчинське виробниче підприємство по племінній справі в тваринництві”.

Про це Фонд державного майна повідомив у Facebook.

"У перший тиждень серпня плануємо провести 34 онлайн-аукціони (https://bit.ly/309KQ1C) з приватизації державного майна", - ідеться в повідомленні.

Серед найбільш цікавих для інвесторів пропозицій, що виставлені на продаж наступного тижня, у ФДМУ назвали об’єкт незавершеного будівництва “Лікеро-горілчаний завод” у Кам'янець-Подільському (https://bit.ly/30awbmz) та Єдиний майновий комплекс ДП “Тульчинське виробниче підприємство по племінній справі в тваринництві” на Вінниччині (https://bit.ly/39DJ4IY).

Як повідомляв Укрінформ, 15 липня 2020 року на аукціоні з продажу готелю "Дніпро" у центрі столиці перемогла компанія ТОВ "Смартленд".

Читайте також: Київський готель "Дніпро" купили українські айтішники для кіберспортивного проєкту

Переможця аукціону перевірять на доброчесність, зокрема, будуть перевіряти, чи не здійснюється покупка за кошти агресора. Після цього протягом 30 днів буде підписаний договір з покупцем. На сплату коштів йому буде відведено 30 днів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-