В Укрзалізниці призначили нового директора

В Укрзалізниці призначили нового директора "Південно-Західної залізниці"

Фото
Укрінформ
Артема Мироновича призначено виконавчим директором філії «Південно-Західна залізниця» АТ "Укрзалізниця".

Про це повідомляє пресслужба АТ "Укрзалізниця".

"Виконавчим директором філії «Південно-Західна залізниця» призначено Артема Мироновича. Рішення про призначення підписано наказом правління", - йдеться у повідомленні.

До цього виконуючим обов'язки виконавчого директора регіональної філії "Південно-Західна залізниця" був Олександр Декарчук.

В Укрзалізниці зазначають, що Артем Миронович працював у залізничній галузі з 2015 по 2019 рік. Зокрема, у 2015-2017 роках — заступником директора регіональної філії «Південно-Західна залізниця», а з 2018 по 2019 рік — заступником директора філії «Пасажирська компанія».

До залізничної галузі Артем Миронович працював головою правління Корпорації «Укрбудматеріали», директором філії «Amberger Kaolinwerke» (Німеччина) та генеральним директором Корпорації «Інтелгруп».

Закінчив Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого, Національний університет «Києво-Могилянська академія» (магістерська програма з економіки «EERC», пізніше — KSE) та Кримський інститут бізнесу.

Читайте також: Укрзалізниця відсторонила члена правління, відповідального за вантажні перевезення

«Південно-Західна залізниця — ключова філія в залізничній інфраструктурі країни. Залізниця посідає лідируючі позиції за кількістю перевезених пасажирів і вантажів. У ці нелегкі часи перед новим керівником філії стоїть завдання стабілізувати фінансовий стан ввіреного йому підрозділу, залучити додаткові обсяги вантажних перевезень та продовжити реалізацію й розвиток ключових інфраструктурних проєктів. Артем уже має досвід роботи на керівній посаді цієї регіональної філії. Маю надію, що він впорається з усіма поставленими завданнями», — прокоментував призначення в.о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-