"Ми маємо вивести Енергоатом з кризи" - віце-президент компанії

Інфографіка
Укрінформ
“Наше першочергове завдання - вивести компанію з кризи,” - так прокоментував плани нового керівництва та ситуацію довкола Енергоатома віце-президент з розвитку компанії Герман Галущенко.

Про це повідомляє пресслужба Енергоатому.

«Енергоатом» - стратегічне державне підприємство, яке через проблеми у функціонуванні ринку останнім часом безперервно збільшує боргове навантаження. Але так не повинно бути! У компанії є всі можливості, щоб приносити прибутки, аби країна заробляла, спеціалісти-атомники отримували гідну заробітну плату, а кінцевий споживач – комфортну і зрозумілу ціну на електроенергію. Повірте, усього цього реально досягнути”, - повідомив Герман Галущенко.

Читайте також: Енергоатом пропонує збільшити частку атомної енергії у прогнозному балансі

Він також наголосив, що «наразі ми бачимо політичну волю керівництва країни вирішити цю складну проблему і готові активно брати у цьому процесі участь. Для нас першочергове завдання – вивести «Енергоатом» із кризи. Так, ця ситуація утворилася не сьогодні, але нам її вирішувати, і ми готові до цього».

Нагадаємо, що у понеділок, 1 червня, під головуванням секретаря РНБО Олексія Данілова відбулося засідання робочої групи експертів з питання врегулювання ситуації на енергетичному ринку. За його результатами НАЕК «Енергоатом» оприлюднив свій «дорожній план» подолання кризи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-