Рада продовжила термін реалізації проєкту щодо покращення якості питної води в Миколаєві

Рада продовжила термін реалізації проєкту щодо покращення якості питної води в Миколаєві

Укрінформ
Верховна Рада 30 квітня ухвалила закон "Про ратифікацію Листа про внесення змін № 3 до Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком (Розвиток системи водопостачання та водовідведення в місті Миколаїв)".

Відповідний законопроєкт № 0028 підтримало 309 народних депутатів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Проєктом закону України передбачається здійснення внутрішньодержавної процедури щодо набрання чинності Листом про внесення змін № 3 до Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком (Розвиток системи водопостачання та водовідведення в місті Миколаїв)", - йдеться у пояснювальній записці.

Ратифікація Листа про внесення змін забезпечить подовження терміну реалізації проєкту "Розвиток системи водопостачання та водовідведення в місті Миколаїв" до 31 грудня 2020 року.

"Ратифікація Листа про внесення змін дозволить продовжити реалізацію інвестиційного Проєкту задля забезпечення європейського рівня екологічної безпеки, досягнення повної відповідності національним стандартам щодо очищення стічних вод, приведення системи очистки та подачі споживачам питної води до європейських", - зазначається у пояснювальній записці.

Автори проєкту нагадують, що 19 жовтня 2018 року в Києві підписано Лист про внесення змін №3 до Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком (Розвиток системи водопостачання та водовідведення в місті Миколаїв) з метою продовження терміну реалізації інвестиційного проєкту для покращення якості питної води шляхом модернізації систем водопостачання та водовідведення в місті Миколаїв.

Читайте також: Україна та Франція працюватимуть над проєктом із постачання питної води у Маріуполі

Закон України про ратифікацію є формою надання Україною згоди на обов’язковість виконання нею положень Листа про внесення змін № 3 до Фінансової угоди між Україною та Європейським інвестиційним банком (Розвиток системи водопостачання та водовідведення в місті Миколаїв), що є умовою набрання чинності вказаним Листом про внесення змін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-