SkyUp отримала дозвіл на польоти в Будапешт і Стамбул

SkyUp отримала дозвіл на польоти в Будапешт і Стамбул

Укрінформ
Комісія Державної авіаційної служби України рекомендувала голові служби надати авіакомпанії SkyUp Airlines право на експлуатацію повітряних ліній Київ - Будапешт (Угорщина) - Київ і Київ-Стамбул (Туреччина) - Київ з 1 травня цього року на необмежений термін.

Про це повідомляється на сайті Державіаслужби за результатами засідання спеціальної комісії.

"Відповідно до Протоколу № 60 Комісія прийняла рішення рекомендувати Голові Державіаслужби... надати ТОВ «Авіакомпанія Скайап» право на експлуатацію повітряної лінії: Київ – Будапешт (Угорщина) – Київ (частота рейсів: 4 рейси на тиждень) для виконання регулярних міжнародних повітряних перевезень з/до України, із визначенням строку дії права: з 01.05.2020 на необмежений строк", - йдеться у повідомленні.

Також комісія Державіаслужби рекомендувала надати ТОВ "Авіакомпанія Скайап" право на експлуатацію повітряної лінії: Київ – Стамбул (Турецька Республіка) – Київ (частота рейсів: 3 рейси на тиждень) для виконання регулярних міжнародних повітряних перевезень з/до України, із визначенням строку дії права з 01 травня 2020 року на необмежений строк.

Крім того, Державіаслужба анулювала права авіакомпанії "Атласджет Україна" на експлуатацію повітряних ліній Київ-Стамбул-Київ (тричі на тиждень) і Одеса-Стамбул-Одеса (сім разів на тиждень), а також відмовила "Азур Ейр Україна" літати за маршрутом Київ-Стамбул-Київ (сім разів на тиждень).

Читайте також: SkyUp відкладає виконання регулярних рейсів до 11 травня

Повідомляється також, що комісія залишила без розгляду заяви авіакомпаній "Елерон" і "Меридіан" щодо отримання права на експлуатацію повітряних ліній для виконання авіаперевезень в інших державах.

SkyUp Airlines - український авіаперевізник, який виконує чартерні та регулярні перевезення за лоукост-моделлю. Створений у червні 2017 року. Перший політ здійснив 21 травня 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-