Нафтогаз виділив на боротьбу з коронавірусом 8 мільйонів

Нафтогаз виділив на боротьбу з коронавірусом 8 мільйонів

Укрінформ
НАК "Нафтогаз України" передала лікарям допомогу на суму 8 млн гривень.

Про це Нафтогаз повідомляє у Facebook.

«З початку карантину ми направили 8 млн грн на допомогу медикам в регіонах присутності групи. За ці кошти купили засоби індивідуального захисту, дезінфектори і медичне обладнання", - йдеться у повідомленні.

Усього допомогу отримав 21 медичний заклад обласного, районного та міського значення, 26 місцевих амбулаторій та громади в семи областях.

Допомогу розподілили так:

- 500 тис. грн центральні офіси передали на закупівлю засобів захисту та дезінфекції для Київської міської клінічної лікарні №17 і Станції швидкої допомоги.

- 3,8 млн грн допомоги направлено для медичних закладів у Харківській, Полтавській, Львівській та Херсонській областях.

Лікарні отримали захисні костюми, респіратори, маски, захисні рукавиці, медичні окуляри, обтюратори і медичне обладнання — станції очищення окулярів, монітори пацієнта, хірургічний діатермокоагулятор, шприцевий насос, пульсоксиметри.

Група Нафтогаз також приєднується до #дякуюлікарю та продовжує допомагати лікарям. Центральні офіси допомагають київським лікарням, а підприємства групи в регіонах разом з громадами визначають пріоритети для місцевих лікарень.

Читайте також: Нафтогаз уперше залучив міжнародного інвестора на виснажені родовища газу

Як повідомляв Укрінфом, 16 березня відбулася зустріч Президента України Володимира Зеленського з представниками найбільших українських компаній, де Президент закликав бізнес допомогти державі та суспільству подолати виклики, що ставить перед країною пандемія коронавірусу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-