Ощадбанк спільно з компанією UKRAVIT запустили програму кредитування аграріїв

Ощадбанк спільно з компанією UKRAVIT запустили програму кредитування аграріїв

Укрінформ
Ощадбанк розпочав фінансування аграріїв у рамках партнерської програми з компанією UKRAVIT, за якою клієнти банку можуть отримати кредит до 10 млн грн на придбання всього необхідного для посівної.

Про це повідомляє пресслужба банку.

"Ощадбанк продовжує кредитну підтримку стратегічно важливого сегмента економіки – агропромислового комплексу. З метою її посилення банк розпочав співробітництво з лідером ринку засобів захисту рослин і мікродобрив – компанією UKRAVIT. У рамках нової партнерської програми клієнти-аграрії можуть отримати кредит в Ощадбанку на загальну суму до 10 млн грн на придбання всього необхідного для посівної", - йдеться в повідомленні.

У перші шість місяців фінансування надається без забезпечення та за відсотковою ставкою від 0,01% річних. Графік погашення адаптовано до сезонності бізнесу.

Перший кредит за цією програмою отримало фермерське господарство із Запорізької області, яке займається вирощуванням озимої пшениці, ячменю, соняшнику, гороху та інших культур. Участь у партнерській програмі дала господарству можливість придбати необхідний для посівної кампанії матеріал на вигідних умовах.

Читайте також: В Ощадбанку 17 клієнтів вже скористались кредитними канікулами

«Ми розуміємо, що підприємства АПК мають працювати за будь-яких умов. Це стратегічно важлива галузь для України. Сьогодні в країні продовжується посівна кампанія. Від її результатів залежить майбутній врожай і те, що кожен українець матиме у своєму споживчому кошику вже за пів року. Ощадбанк готовий надавати всебічну підтримку сільськогосподарським і фермерським підприємствам. Ми запрошуємо аграріїв скористатись вигідними умовами партнерської програми з UKRAVIT. Звертайтесь. Ми, як й ви, працюємо», – зазначив голова правління Ощадбанку Андрій Пишний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-