"Нова пошта" безоплатно доставить лікарням 120 тонн медичних товарів

Фото
Укрінформ
Компанія "Нова пошта" за 4 дні безоплатно доставить у 25 регіонів країни 120 тонн медичних товарів.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі компанії.

За інформацією пресслужби, під час недавньої зустрічі Президента України Володимира Зеленського з представниками українського бізнесу провідні гравці галузей домовилися консолідувати зусилля у боротьбі з епідемією коронавірусу. Будучи найбільшою службою доставки в Україні, компанія "Нова пошта" зобов'язалася забезпечити державу безоплатною доставкою вантажів до медичних закладів по всій території країни. Проєкт стартував 26 березня 2020 року.

Як повідомляється, у координації з Офісом Президента "Нова пошта" доправить до лікарень 24 областей і міста Києва велику партію засобів індивідуального захисту та медичних приладів. Медики одержать більш як 6 млн пар захисних рукавичок, 7,5 тис. шапочок, 14 тис. пар бахіл, 19,5 тис. термометрів, більш як 3,6 тис. пульсоксиметричних датчиків для дітей і дорослих, приблизно 5 тис. вірусо-бактеріальних фільтрів й інше. Загалом до лікарень спрямовано 6,5 млн одиниць медичних товарів.

За словами керівництва компанії, доставка буде виконана протягом п'яти днів – з 26 до 30 березня. Компанія задіяла 6 фур, кожна з яких привезла по 20 тонн вантажу на сортувальні термінали, після чого посилки спрямують в усі області України.

Читайте також: "Нова пошта" доставлятиме ліки із "Аптека 9-1-1"

Доставку вантажу виконають безоплатно. "Як і в 2014 році, кожен український бізнес просто зобов'язаний зробити все, що в його силах, щоб захистити Україну від страшної загрози. Ми зробимо те, що вміємо найкраще, – швидко та якісно доправимо рекордну партію медичних товарів до лікарень по всій Україні. Компанія виконає це безоплатно, дотримуючись всіх наших стандартів щодо швидкості. Незважаючи на всі складнощі, наша логістика й інфраструктура працюють надійно та безпечно, жителі України й український бізнес можуть розраховувати на "Нову пошту", – заявив співзасновник компанії "Нова пошта" В'ячеслав Климов.

«Нова пошта» безоплатно доставить лікарням 120 тонн медичних товарів

Як повідомлялося, в Україні станом на ранок 30 березня офіційно підтверджено 480 випадків зараження коронавірусом, з них 11 летальних, 6 пацієнтів одужали. За добу було зафіксовано 62 нових випадки. У світі, за даними Worldmeter, станом на ранок 30 березня зафіксовано 722 202 випадків коронавірусу, 151 766 людей одужали, 33 976 померли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-