Близько 2000 відділень Ощадбанку продовжують повноцінну роботу

Близько 2000 відділень Ощадбанку продовжують повноцінну роботу

Укрінформ
Майже 2 000 ключових відділень Ощадбанку в житлових масивах, мікрорайонах та населених пунктах повноцінно працюють.

Про це повідомляє пресслужба банку.

"Ощадбанк працює в штатному режимі й надає весь перелік послуг – від розміщення депозитів до видачі кредитів – як клієнтам-фізособам, так і бізнесу. Майже 2 000 ключових відділень банку в житлових масивах, мікрорайонах та населених пунктах повноцінно працюють", - йдеться у повідомленні.

При цьому Ощадбанк постійно фіксує зростання кількості операцій у системі дистанційного обслуговування «Ощад 24/7», на сьогодні майже на 30%. Це підтверджує, вважають у банку, що названа кількість відділень повністю перекриває всі можливі потреби клієнтів в обслуговуванні.

"Відділеннями банку загалом по країні було проведено 560 тисяч платежів, або більше 112 тисяч щоденно, оформлено близько 7 тисяч депозитів на суму близько 1 млрд 114 млн грн. З них на 130 млн грн відкрито депозитів від 630 нових клієнтів", – наголосив голова правління Ощадбанку Андрій Пишний.

Читайте також: Ощадбанк на час карантину скасовує плату за користування POS-терміналами у торгівлі

Як повідомляв Укрінформ, на час карантину Ощадбанк надав підприємцям, які користуються POS-терміналами банку, канікули на сплату щомісячної комісії за користування ними.

Ощадбанк посідає друге місце на ринку торгового еквайрингу в Україні та забезпечує еквайринговими послугами понад 24 тис. клієнтів. Еквайрингова мережа Ощадбанку налічує понад 56 тис. терміналів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-