Китайські інвестори зацікавилися міжнародним аеропортом «Рівне»

Китайські інвестори зацікавилися міжнародним аеропортом «Рівне»

Укрінформ
Рівненська ОДА та китайська POWERCHINA підписали меморандум щодо розвитку аеропорту в Рівному.

Про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації.

«Китайські інвестори зацікавилися міжнародним аеропортом «Рівне». Відповідний меморандум голова Рівненської ОДА Віталій Коваль, голова обласної ради Олександр Данильчук і заступник генерального директора департаменту розвитку ринку Євразії POWERCHINA (Sinohydro) Чень Шицзюнь підписали у вівторок, 14 січня», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що корпорація POWERCHINA, яка має 260 тис. працівників, входить в топ-5 найбільших компаній Китаю й упродовж 10 років спеціалізується на інфраструктурних об’єктах. Її сфера діяльності - аеропорти, порти, автомагістралі, швидкісні залізниці, гідротехнічні споруди в 114 країнах світу.

В ОДА зауважують, що підписання меморандуму дає сподівання на можливість запуску роботи Рівненського аеропорту.

Читайте також: Пасажиропотік аеропортів України торік зріс на 18,5%

Як повідомляв Укрінформ, Міжнародний аеропорт «Рівне» потрапив до пілотного інвестиційного проєкту Міністерства розвитку економіки з відродження регіональних летовищ України. В його рамках розробили інвестиційний проєкт, що має на меті залучити приватний капітал для розвитку рівненського аеропорту, який стане фундаментом для створення технократичного хабу Західної України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-