В Україні двох авіакомпаній можуть позбавити рейсів

В Україні двох авіакомпаній можуть позбавити рейсів

Укрінформ
Державна авіаційна служба України розгляне питання щодо анулювання права авіакомпанії «Роза Вітрів» здійснювати рейс Київ-Стамбул та "Міжнародних авіаліній України" на польоти у напрямку Київ-Актау.

Ця інформація міститься у порядку денному чергового засідання служби з розгляду питань щодо прав на експлуатацію повітряних ліній, яке заплановано на 27 грудня, повідомляється на сайті Державіаслужби.

«Розгляд питання щодо анулювання права на експлуатацію повітряної лінії Київ – Стамбул (Турецька Республіка) – Київ для виконання регулярних міжнародних повітряних перевезень з/до України ТОВ «Авіаційна компанія «Роза Вітрів»... Розгляд питання щодо анулювання права на експлуатацію повітряної лінії Київ – Актау (Республіка Казахстан) – Київ для виконання регулярних міжнародних повітряних перевезень з/до України ПрАТ «Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України», - йдеться у повідомленні.

Згідно з пунктом 2.4 Авіаційних правил України, підставою для анулювання дозволів авіакомпаніям є те, що вони повністю не використовували видані квоти протягом останніх 12 місяців, в той час як заявки на маршрути подали нові авіаперевізники.

Читайте також: SkyUp відкриває рейси з Києва до Тирани та Лісабона

Також 27 грудня Державіаслужба розгляне заявки авіакомпаній "Атласджет Україна" та SkyUp Airlines щодо отримання права на експлуатацію повітряної лінії Київ-Стамбул. Ще відомство може обмежити права "МАУ" виконувати польоти з Київа до Алмати, оскільки заявку на виконання трьох рейсів на тиждень за цим напрямком подала SkyUp Airlines.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-