При малій приватизації важливо зберегти робочі місця - Милованов

При малій приватизації важливо зберегти робочі місця - Милованов

Укрінформ
Понад 400 малих і середніх підприємств по всій Україні вже передано для проведення малої приватизації.

Про це повідомив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов у програмі "Свобода слова" на ICTV, передає кореспондент Укрінформу.

"Дві приватизації є - мала і велика. Мала - маленькі підприємства, але велика їх кількість… Аби провести малу приватизацію і передається велика кількість цих підприємств - вже було передано 416, якшо я не помиляюсь. Але цифра вже більша, тому що кожного дня потроху передаються підприємства на приватизацію", - зазначив Милованов.

Міністр пояснив, що на малі підприємства, які мають активи (будівлі, ресурси), але не працюють ефективно, будуть залучати інвесторів, підіймати виробництво. За його словами, важливо зберегти робочі місця, а в ідеалі - навіть збільшити їх кількість. 

Читайте також: Милованов спростував інформацію про зміну керівництва Нафтогазу

"Великі підприємства - це окрема історія, бо кожне є главою в історії України та для кожного треба обрати радника приватизаційного. Це буде компанія, яка працює з цим підприємством, готує його, знаходить інвесторів, розробляє стратегічний план  розвитку, вирішує певні проблеми, як це часто буває (старі борги, судові справи) - і пропонує розвиток цього підприємства",- наголосив міністр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-