Зараз вдалий час: Зеленський пропонує Orascom Investment Holding інвестувати в Україну

Зараз вдалий час: Зеленський пропонує Orascom Investment Holding інвестувати в Україну

Фото
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський зустрівся з виконавчим головою компанії Orascom Investment Holding Нагібом Онсі Савірісом і запропонував йому інвестувати в Україну.

Про це повідомляється на сайті глави держави.

"Я чув, що ви протягом кількох років цікавилися інвестиційними можливостями в Україні, але не наважувалися (почати роботу. – ред). Зараз дуже вдалий час", – сказав Президент єгипетському бізнесмену.

Він розповів про оновлення українського парламенту та формування нового уряду, що дасть змогу реалізувати структурні реформи в короткі терміни.

"Нашим пріоритетом є фокус на зростанні економіки, і ми розуміємо, що це можливо лише із залученням іноземних інвестицій", – наголосив Зеленський.

Читайте також: Зеленський запросив японську компанію Marubeni інвестувати в Україну

Він зазначив також, що уряд і парламент працюють над створенням сприятливого бізнес-клімату в країн. Серед основних змін глава держави назвав земельну реформу, проведення приватизації, розвиток цифрових технологій, телекомунікацій, фінансового сектору, а також збільшення прозорості надрокористування.

"Ми почали процес приватизації з себе – першими підприємствами, які передано на приватизацію, були саме підприємства, що підпорядковувалися Офісу Президента. Серед них є цікаві об’єкти для інвестицій у нерухомість, зокрема – готелі "Україна" та "Дніпро". Оскільки у вашому портфоліо є низка дуже успішних проєктів у сфері туризму та готельного бізнесу, хочу запросити вас взяти участь у конкурсах на приватизацію. Також вам можуть бути цікавими туристичні об’єкти по всій Україні", – зауважив Президент, звертаючись до Нагіба Савіріса.

Глава держави також запропонував бізнесмену розглянути можливість інвестування у банківський сектор України.

Фото: president.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-