Міністерство економіки звільнило 47 топ-чиновників — Милованов

Міністерство економіки звільнило 47 топ-чиновників — Милованов

Укрінформ
Міністерство економіки вже звільнило 47 керівників держпідприємств та держслужбовців категорії А. Кожний випадок розглядається окремо за чіткими критеріями, рішення приймаються колегіально.

Про це у Facebook написав міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов.

"Перезавантаження влади. На сьогодні міністерство економіки звільнило 47 керівників держпідприємств та держслужбовців категорії А. На всі позиції у відповідності із законодавством призначається виконуючий обов'язки та відкривається конкурс. Рішення про звільнення приймаються колегіально, всіма заступниками та мною. Ми розглядаємо кожний випадок окремо, та голосуємо. У нас є чіткі критерії: фінансові результати, виконання КПІ та завдань, репутація (особливо в царині корупції), командність роботи. Всі підприємства продовжують працювати в штатному режимі. Деталі про підприємства та позиції, на яких відбулись зміни, надамо згодом", - повідомив міністр.

Читайте також: Милованов пояснив, чого треба боятися при відкритті ринку землі

Як повідомлялося, раніше Милованов заявляв, що вже закінчено повне перезавантаження керівництва в органах регулювання інтелектуальною власністю: було звільнено керівника Укрпатенту, керівника департаменту інтелектуальної власності Мінекономіки, та керівника Національного офісу інтелектуальної власності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-