Українська делегація бере участь у Singapore FinTech Festival

Українська делегація бере участь у Singapore FinTech Festival

Укрінформ
У Сингапурі сьогодні, 11 листопада, розпочнеться міжнародна конференція Singapore FinTech Festival, участь у якій бере українська делегація на чолі з головою Національного банку Яковом Смолієм.

Про це повідомляє пресслужба НБУ у Facebook.

"Міжнародна конференція Singapore FinTech Festival відбуватиметься упродовж 11-15 листопада 2019 року. Ця глобальна платформа для FinTech-спільноти забезпечує можливість налагодження зв’язків та співпраці з провідними фінансовими установами, інноваційними компаніями, центральними банками й іншими регуляторами фінансового ринку, науковцями тощо", - йдеться в повідомленні.

Основні теми конференції у 2019 році: сталий розвиток, фінанси та технології – питання стабільного фінансування проектів та інвестиційних можливостей, майбутнє фінансів – ідеї та інновації, що стосуються майбутнього ринкової інфраструктури, банківської справи, ринків капіталу та страхування, а також інвестиційних можливостей, інвестиції та можливості на міжнародних ринках – актуальні огляди ринків, майбутнього ринкової інфраструктури, тенденції розвитку цифрових банків, технології кібербезпеки та протидії таким загрозам.

Читайте також: Зеленський обговорив інвестиції з керівником компанії Head

Під час візиту українська делегація також проведе низку двосторонніх робочих зустрічей із представниками центробанків Сингапуру та Угорщини, Світового банку, провідних світових технологічних компаній.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-