Меморандум щодо водопостачання Маріуполя підпишуть на інвестфорумі

Меморандум щодо водопостачання Маріуполя підпишуть на інвестфорумі

Укрінформ
Тристоронній меморандум про співпрацю в межах проєкту щодо водопостачання та водоочищення Маріуполя буде підписано під час першого міжнародного інвестиційного форуму в Маріуполі.

Про це повідомляє урядовий портал.

"Прем’єр-міністр України привітав підписання тристороннього меморандуму між урядом Франції, Європейським інвестиційним банком та м. Маріуполь щодо співпраці в рамках проєкту водоочищення та водопостачання м. Маріуполя, яке відбудеться 29 жовтня 2019 року в Маріуполі на інвестиційному форумі Re:Think. Invest in Ukraine", -йдеться у повідомленні.

Про це йшлося під час зустрічі Прем‘єр-міністра України Олексія Гончарука та Віцепрезидента Європейського інвестиційного банку Вазила Гудака.

Сторони обговорили розширення портфоліо проєктів, які здійснюються в Україні за підтримки ЄІБ.

Гончарук зазначив, що Європейський інвестиційний банк є одним із найважливіших партнерів українського уряду. Зокрема, загальна сума кредитування, яку Україна отримала в рамках проєктів розвитку державного управління – 5,9 мільярда євро.

Віцепрезидент Європейського інвестиційного банку, в свою чергу, привітав Прем‘єр-міністра з нещодавнім призначенням, наголосив на зацікавленості ЄІБ у продовженні співпраці з Україною та висловив підтримку державі на її євроінтеграційному шляху.

Гончарук наголосив на тому, що уряд України відкритий до співпраці в рамках проєкту «Європейські дороги ІІІ», програми розвитку професійно-технічної освіти, реконструкції злітно-посадкової смуги аеропорту «Бориспіль» та інвестиційної програми АТ «Укрпошта».

Читайте також: Гончарук планує залучити на реконструкцію аеродрому «Запоріжжя» понад 611 мільйонів

Глава українського уряду також висловив сподівання, що програми співпраці включатимуть підтримку малого та середнього бізнесу, розвиток інфраструктури, зокрема системи громадського транспорту, а також підвищення енергоефективності. Він подякував за підтримку гуманітарних проєктів та проєктів із відновлення, які реалізуються за підтримки ЄІБ в контрольованих урядом України районах Донецької та Луганської областей, та висловив сподівання на продовження цієї співпраці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-