Українське обладнання в ціні: Corum Group уклала новий контракт на 300 мільйонів

Українське обладнання в ціні: Corum Group уклала новий контракт на 300 мільйонів

Укрінформ
Машинобудівна компанія Corum Group (ДТЕК) уклала контракт вартістю 300 млн грн на постачання обладнання в Польщу.

Про це повідомили в групі компаній СКМ, куди входить Corum Group.

«Машинобудівна компанія Corum Group (ДТЕК) уклала новий контракт вартістю 300 млн грн. Українські машинобудівники виготовлять і поставлять 127 секцій кріплення для шахти Весела (Wesola) компанії Polska Grupa Gornicza (PGG)», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за умовами нового контракту перші секції кріплення будуть готові наприкінці грудня, а постачання всього комплексу буде завершено в березні 2020 року.

За словами в. о. генерального директора Corum Group Михайла Потапова, це вже четверте замовлення від польської компанії з 2018 року, і загальна сума всіх контрактів з польським замовником перевищила 1 млрд грн.

Як повідомлялося, компанія Corum Group входить до складу енергетичної компанії «ДТЕК Енерго» і є найбільшим виробником гірничо-шахтного обладнання в Україні.

Corum Group об'єднує машинобудівні підприємства в Харкові, Дружківці та Кам'янсько-Шахтинському, «Корум Шахтспецбуд», сервісні компанії Corum Source і Corum Repair, а також зарубіжні торговельні компанії і представництва. Ключові клієнти компанії - 14 найбільших видобувних холдингів, активи яких налічують 150 шахт і кар'єрів. Техніка Corum Group працює на гірничодобувних підприємствах 15 країн.

Читайте також: АМКУ оштрафував на 56 мільйонів дві компанії Ахметова

Polska Grupa Górnicza S.A. (PGG) - найбільший виробник кам'яного вугілля в ЄС. Щороку PGG видобуває 32 млн тонн сировини. Промислові запаси родовищ, які експлуатує компанія, перевищують 2,9 млрд тонн вугілля.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-