Нафта дешевшає на тлі економічного

Нафта дешевшає на тлі економічного "песимізму"

Укрінформ
Ціни на нафту знижуються у четвер на тлі песимізму щодо перспектив глобальної економіки і даних про збільшення запасів у США, яке більше, ніж очікувалося.

Про це свідчать дані біржових торгів на сайті Investing.com.

Вартість грудневих ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures склала $ 58,28 за барель, що на $ 0,04 (0,07%) нижче за рівень закриття попередньої сесії. За підсумками торгів у середу ціна цих контрактів виросла на $ 0,08 (0,14%), до $ 58,32 за барель.

Ф'ючерс на нафту WTI на листопад на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) подешевшав на $ 0,05 (0,1%) - до $ 52,54 за барель. За підсумками попередньої сесії контракт впав у ціні на $ 0,04 (0,08%), до $ 52,59 за барель.

Газета South China Morning Post повідомила у четвер з посиланням на джерела, що представники Китаю та США не змогли досягти прогресу на торговельних переговорах на рівні заступників головних переговірників.

За даними видання, китайська делегація на чолі з віцепрем'єром Держради КНР Лю Хе має намір залишити Вашингтон вже у четвер після першого дня переговорів, хоча спочатку передбачалося, що консультації триватимуть два дні.

Тим часом представник апарату американського президента повідомив, що Білому дому не відомо про плани китайської сторони залишити Вашингтон на день раніше наміченого терміну.

Bloomberg, посилаючись на свої джерела, повідомив, що Лю Хе пробуде у Вашингтоні до п'ятниці включно.

Як стало відомо напередодні зі звіту Міненерго США, запаси нафти у Штатах минулого тижня виросли на 2,93 млн барелів. Експерти, опитані S & P Global Platts, очікували зростання на 2,4 млн барелів, а дані Американського інституту нафти (API), що вийшли у вівторок, вказали на збільшення запасів нафти у США минулого тижня на 4,13 млн барелів.

Читайте також: Нафта дешевшає в очікуванні переговорів США і Китаю

Згідно з офіційними даними, запаси бензину скоротилися на 1,2 млн барелів, що збіглося з прогнозом ринку, а падіння запасів дистилятів склало 3,9 млн барелів замість очікуваного скорочення на 2,5 млн барелів.

Станом на 09:15 за київським часом ціна на нафту марки Brent встановлена ​​на рівні 58,27 долара за барель. На відкритті Brent торгувалася по 58,38 долара за барель, що на 6 центів вище за рівень закриття торгів ($ 58,32).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-