Суд визнав банкрутом компанію Новинського

Суд визнав банкрутом компанію Новинського "Амстор"

Укрінформ
Господарський суд Дніпропетровської області визнав банкрутом Торгівельний дім "Амстор" і розпочав ліквідаційну процедуру.

Про це повідомляє Finbalance, посилаючись на постанову суду від 3 жовтня.

"3 жовтня Госпсуд Дніпропетровської області в рамках справи№904/4356/17 визнав банкрутом ТОВ "Торгівельний будинок "Амстор" і відкрив ліквідаційну процедуру", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що кредитори мають два місяці, аби подати грошові вимоги до боржника.

Ще 18 грудня 2018 року Господарський суд Дніпропетровської області в межах вказаної справи затвердив реєстр вимог кредиторів ТОВ "Торгівельний будинок "Амстор", включивши в нього, зокрема, вимоги ПУМБ (1,04 млрд грн - четверта черга та 313,9 млн грн - шоста черга) та Укрексімбанку (723,8 млн грн - четверта черга).

Читайте також: $100 млн туди – $100 млн сюди: за рахунок чого багатшають олігархи?

При цьому окремо внесені до реєстру вимоги кредиторів, забезпечені заставою: Укрексімбанку (1,015 млрд грн), ПУМБ (535,9 млн грн), банку “Форум” (34,4 млн грн), ТОВ “Фінансова компанія “Авуар-Сервіс” (895,4 млн грн).

Раніше суд визнав банкрутом ТОВ "Амстор" .

Як повідомлялось, «Амстор Рітейл Груп» — компанія з управління комерційною нерухомістю в Україні, яка є оператором 14 торгівельних центрів (ТЦ), що функціонують у 7 великих містах центральної та східної України, зокрема в Запоріжжі і Маруполі. Мережа на 70% належить компанії «Смарт-Холдинг» Вадима Новинського.

Уже у квітні 2015 року в Смарт-Холдингу повідомляли, що борг мережі "Амстор" перед банками сягав 160 млн дол., перед постачальниками - 300−350 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-