У товарів з Німеччини найкраща в світі репутація

У товарів з Німеччини найкраща в світі репутація

Дослідження
Укрінформ
Торгова марка Made in Germany має позитивний імідж майже для половини опитаних. Негативні оцінки товарів з Китаю в три рази перевищують позитивні, свідчать дані опитування.

Про це повідомляє DW.

Ярлик "Made in Germany" ("Зроблено в Німеччині") залишається для німецьких експортерів важливим аргументом у справі реалізації продукції. Німецька торгова марка займає перше місце по популярності серед споживачів у всьому світі, свідчать оприлюднені в понеділок, 30 вересня, результати дослідження, проведеного соціологічним інститутом YouGov Кембриджським університетом у Великобританії.

Дослідження показало, що майже половина всіх опитаних позитивно ставляться до бренду Made in Germany, негативно - лише 6 відсотків. В результаті Made in Germany очолив рейтинг торговельних марок, отримавши 45 пунктів. На другому місці опинилися товари з Італії (38 пунктів), третє - поділили Франція і Великобританія (по 34 пункту). Японські товари зайняли п'яте місце, значно випередивши конкурентів з Південної Кореї, які посіли лише 9 позицію.

Читайте також: Електромобілі можуть "закрити" у ФРН 125 тисяч робочих місць

Опитування, проведене в 23 країнах, також показало, що імідж китайських товарів негативно оцінюють 44 відсотки респондентів - майже в три рази більше тих, хто ставиться до товарів Made in China позитивно. У результаті товари з Китаю отримали негативний рейтинг в мінус 29 пунктів і опинилися на останньому з 12 місць серед країн, що знаходилися у полі зору соціологів.

"Наше дослідження показує, що місце виробництва все ще відіграє важливу роль при сприйнятті товарів. Ярлик "Made in Germany" як і раніше має високу міжнародну репутацію", - констатував глава відділу маркетингу інституту YouGov Філіп Шнайдер (Philipp Scneider).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-