Миколаївське держпідприємство постачатиме в Індію газотурбінну техніку

Миколаївське держпідприємство постачатиме в Індію газотурбінну техніку

Укрінформ
Миколаївське державне підприємство НВКГ «Зоря»-«Машпроект» підписало кілька контрактів з індійським замовником на поставку газотурбінної техніки. 

Про це повідомили у пресслужбі підприємства.

«ДП НВКГ «Зоря»-«Машпроект» підписало кілька контрактів з індійським замовником на поставку великого обсягу газотурбінної техніки. Підписання контрактів відбулося 12 вересня в Делі (Індія)», - йдеться у повідомленні.

До номенклатури поставок входять газотурбінні двигуни, редуктори, комплекти запасних частин. Обладнання призначене для кораблів різного класу, що входять до складу ВМС Індії. Також контракти передбачають проведення навчання індійських фахівців з експлуатації газотурбінних установок і надання інженерної підтримки.

За умовами контрактів, відвантаження та поставка продукції будуть виконуватися партіями. Перша поставка запланована вже на грудень 2019 року. В цілому реалізація контрактів передбачається протягом усього наступного 2020 року.

Індія є стратегічним партнером ДП «Зоря»-«Машпроект». Підприємство співпрацює з індійською стороною протягом кількох десятиліть. Усього на кораблях різного класу ВМС Індії експлуатуються понад 150 газотурбінних двигунів розробки та виробництва ДП НВКГ «Зоря»-«Машпроект».

Читайте також: Приватизація «Зорі-Машпроєкту»: Керівник області обіцяє підтримку працівникам

28 січня 2016 року ДП НВКГ «Зоря»-«Машпроект» і Міністерство оборони Республіки Індія підписали Генеральну угоду про співробітництво, якою визначаються сфера і принципи взаємовідносин сторін на найближчі 10 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-