Вкладникам Промекономбанку завершили виплати гарантованих сум відшкодування

Вкладникам Промекономбанку завершили виплати гарантованих сум відшкодування

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб подав держреєстратору документи на припинення ПАТ "КБ " Промекономбанк" і повідомив про завершення виплати вкладникам гарантованих сум відшкодування.

Про це інформує пресслужба Фонду гарантування.

"19 вересня 2019 року Фондом гарантування вкладів фізичних осіб (далі – Фонд гарантування) було подано документи державному реєстратору юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань для державної реєстрації припинення ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ПРОМЕКОНОМБАНК» як юридичної особи в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань (далі – ЄДР)", - ідеться в повідомленні.

У Фонді нагадали, що, відповідно до частини сьомої статті 26 Закону України «Про систему гарантування вкладів фізичних осіб», ФГВФО завершує виплату гарантованих сум відшкодування коштів за вкладами у день подання документів для внесення до ЄДР запису про ліквідацію банку як юридичної особи.

"У зв’язку з цим Фонд гарантування повідомляє про завершення виплати гарантованих сум відшкодування коштів вкладникам ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ПРОМЕКОНОМБАНК»", - наголошується у повідомленні.

Читайте також: Фонд гарантування завершив виплати вкладникам банку Старокиївський

Як повідомляв Укрінформ, Правління Національного банку України 5 вересня 2014 року ухвалило постанову № 552 про відкликання банківської ліцензції та ліквідацію ПАТ "КБ "Промекономбанк". Виконавча дирекція Фонду гарантування вкладів фізичних осіб розпочала процедуру ліквідації банку 8 вересня 2014 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-