Стало відомо, хто може замінити Трубарова на посаді керівника ФДМУ

Стало відомо, хто може замінити Трубарова на посаді керівника ФДМУ

Укрінформ
Уряд погодив внесення до Верховної Ради подання Прем’єр-міністра Олексія Гончарука про призначення Сенниченка Дмитра Володимировича головою Фонду державного майна України.

Про це повідомляється на Урядовому порталі.

"Уряд погодив внесення до Верховної Ради України подання Прем’єр-міністра України про призначення Сенниченка Дмитра Володимировича головою Фонду державного майна України", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Зеленський доручив до 1 грудня передати на приватизацію 500 підприємств

Сенниченко Дмитро Володимирович розпочав кар’єру в 1997 році економістом в Національному банку України, де здійснював управління проектами групи Світового банку у фінансовому секторі. Член міжвідомчої робочої групи по вступу України до ГАТТ/СОТ. У 2000-2001 роках працював у службі Прем’єр-міністра України на посаді міжнародного секретаря — був, зокрема, відповідальний за розбудову та підтримку міжнародних зв’язків, співпрацю з міжнародними фінансовими організаціями та інвесторами. У 2004 - 2006 рр. — керівник Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ). 2006 - 2010 рр. — CEO Британської девелоперської компанії Parkridge Holdings в Україні, що спеціалізується на інвестиціях у нерухомість та інфраструктуру. Компанія Parkridge у 2007-2008 роках визнана Europa Property та Financial Times кращою девелоперською компанією у Центральній та Східній Європі. З 2013 по 2016 рр. — керуючий директор Jones Lang LaSalle в Україні, Директор з розвитку бізнесу в СНД. У 2016-18 роках Сенниченко перебував на посаді директора з управління нерухомим майном та інфраструктурою в "Укрпошті", де також здійснював корпоратизацію та реформу державного підприємства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-