Милованов назвав пріоритети - ринок праці, інвестиції, ринок землі та експорт

Милованов назвав пріоритети - ринок праці, інвестиції, ринок землі та експорт

Укрінформ
Реформування ринку праці, залучення інвестицій в українську економіку, відкриття ринку землі, розвиток експорту та збільшення міжнародної торгівлі — такі основні пріоритети Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

Про це розповів міністр Тимофій Милованов під час зустрічі з членами профільного комітету Верховної Ради України з питань економічного розвитку, повідомляє пресслужба Мінекономрозвитку у Facebook.

“Тимофій Милованов окреслив основні пріоритети подальшої роботи та розповів про заплановані реформи, зокрема: реформування ринку праці; залучення інвестицій в українську економіку; відкриття ринку землі; розвиток експорту та збільшення міжнародної торгівлі”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час зустрічі йшлося про спільні цілі та напрямки роботи, а також законопроєкти економічного блоку, що наразі перебувають на розгляді Верховної Ради.

“Ці ключові напрямки мають бути рушієм для подальшого економічного зростання. Водночас, ми повинні забезпечити постійний громадський контроль, маємо бути чесними та прозорими, щоб кожен українець розумів - ми працюємо для нього”, - сказав Милованов.

Читайте також: Розвиток експорту українських товарів є пріоритетом для уряду - Милованов

Зазначається, що в зустрічі з депутатами брали участь заступники міністра Світлана Панаіотіді, Дмитро Романович, Павло Кухта, Тарас Висоцький і Тарас Качка.

Як повідомляв Укрінформ, 29 серпня 2019 року Верховна Рада на своєму засіданні проголосувала за новий склад Кабінету міністрів України. Міністром розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства став Тимофій Милованов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-