Уряд внесе до Ради низку законопроєктів щодо подвійного оподаткування

Уряд внесе до Ради низку законопроєктів щодо подвійного оподаткування

Укрінформ
Кабмін направить до Ради кілька законопроєктів щодо подвійного оподаткування.

Про це після засідання Кабінету міністрів 6 вересня на брифінгу сказав міністр кабінету міністрів Дмитро Дубілет, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми відправляємо декілька законопроєктів до Верховної Ради. Якщо вони будуть прийняті, з кількома країнами — Великою Британією, Кіпром, Малайзією ми перейдемо до нової взаємодії щодо подвійного оподаткування", - сказав Дубілет.

Він навів як приклад Кіпр, з яким діє угода, відповідно до якої ставка оподаткування складає 2%, та пояснив, що у разі ухвалення законодавчих ініціатив Мінфіну ця ставка збільшиться до 5%.

"Ми порахували, якби за останні 3 роки ця ставка була не 2, а 5%, це було б понад 1 млрд грн надходжень до держбюджету", - сказав Дубілет.

Читайте також: Гончарук анонсував на весну глибоку податкову реформу

Як повідомлялося, конвенція про уникнення подвійного оподаткування між Україною і Кіпром набрала чинності у серпні 2013 року, конвенція про уникнення подвійного оподаткування з Великою Британією діє від серпня 1999 року. У серпні 2016 року Україна і Малайзія підписали угоду про уникнення подвійного оподаткування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-