Україна вперше візьме участь у виставці здорового харчування в Британії

Україна вперше візьме участь у виставці здорового харчування в Британії

Укрінформ
Україна вперше візьме участь у виставці здорового харчування та інновацій Food Matters Live 2019, яка відбудеться 19-20 листопада 2019 року в Лондоні.

Про це повідомляє пресслужба Мінагрополітики.

“19-20 листопада у м. Лондон (Велика Ббританія) відбудеться Міжнародна виставка здорового харчування та інновацій “Food Matters Live 2019”, у якій Україна вперше братиме участь. Супровід та підтримку участі українських виробників органічної продукції у виставці здійснює платформа “Agroport”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Food Matters Live – це найбільший та найавторитетніший світовий захід у галузі здорового та інноваційного харчування. Виставка є майданчиком, що об’єднує гравців глобального органічного ринку та ринку інноваційних продуктів харчування, а також представників agrifood-стартапів. Формат виставки включає в себе бізнес-зустрічі з покупцями, семінари, презентації брендів, продуктів та інгредієнтів.

Читайте також: У Києві пройде українсько-казахстанський бізнес-форум

За інформацією пресслужби, у 2018 році виставка Food Matters Live об’єднала сотні великих і малих підприємств разом з постачальниками інгредієнтів, роздрібними торговцями, постачальниками продуктів харчування та дослідницькими установами, які демонстрували останні досягнення у сфері харчування. Минулого року у виставці участь взяли 30 країн.

Фото: michellesblog.co.uk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-