Розмитнення автомобілів на львівській митниці принесло в бюджет 13 мільярдів

Розмитнення автомобілів на львівській митниці принесло в бюджет 13 мільярдів

Укрінформ
Львівська митниця найбільше коштів до державного бюджету перерахувала за митне оформлення легкових автомобілів (їх частка у загальних надходженнях податків становить 8,3%).

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив речник Львівської митниці Роман Макар.

“Львівська митниця ДФС від початку року збагатила бюджет країни на понад 13 мільярдів гривень. При цьому найбільше коштів дало митне оформлення легкових автомобілів. Їх частка у загальні надходження податків склала 8,3 відсотка”, - зазначив Макар.

За словами речника, цьогорічна сума перерахувань до держбюджету на 3 мільярди грн, або ж на 27% перевищує показники за аналогічний період минулого року (10,4 млрд грн). Індикативний показник доходів загального та спеціального фондів держбюджету України за січень - серпень 2019 року митниця виконала на 102,9%.

Читайте також: Новий законопроєкт пропонує відкласти штрафи для "євробляхерів" іще на 90 днів

У липні – серпні поточного року Львівська митниця ДФС скерувала до бюджету 3 262 млн грн митних платежів, що на 5,8%, або на 179 млн гривень більше, ніж за той же період 2018 року (3,083 млн грн).

У серпні цього року середньоденні надходження митних платежів до державного бюджету складають 72,4 млн грн. Крім розмитнення легкових автомобілів, серйозні надходження дали розмитнення машин для автоматичної обробки інформації та їх блоків (2,3%) та продуктів для відгодівлі тварин (2,8%).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-