Укргазбанк увійшов до ТОП-20

Укргазбанк увійшов до ТОП-20 "Найуспішніших українських брендів"

PR
Укрінформ
Укргазбанк став єдиним українським банком, що увійшов до ТОП-20 "Найуспішніших українських брендів" за рейтингом журналу "Власть денег".

Про це йдеться на сайті видання

"Експерти рейтингу відзначили стрімкий розвиток банку після обрання ним стратегії Green Banking, про що нині свідчить статус лідера у підтримці екологічно-чистих проектів. Так, ЕКОбанк першим у країні почав впроваджувати ЕКОстандарти у виробництво, транспорт, енергетику та повсякденне життя, і нині фінансування "зелених" проектів сягає понад 30% загального кредитного портфелю банку", - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що цього року Укргазбанк став першим українським банком, який здобув перемогу в номінації "Кращий банк з питань сталого фінансування в Центральній і Східній Європі" рейтингу Award for excellence, складеного авторитетним фінансовим виданням Euromoney. Церемонія нагородження за участю голови правління Укргазбанку Кирила Шевченка відбулася 10 липня в Лондоні.

Читайте також: Укргазбанк - перший партнер Фонду енергоефективності у програмі “Енергодім”

Крім того, експерти рейтингу відзначили, що нині Укргазбанк – це надійний та динамічний банк, що входить до п’ятірки найбільших банків України за обсягом активів, а також лідер за приростом депозитного портфелю. А отже, клієнти довіряють Укргазбанку, а банк, в свою чергу, пропонує найвигідніші процентні ставки та якісні умови надання банківських послуг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-