У ДПС не буде податкової міліції  - Верланов

У ДПС не буде податкової міліції - Верланов

Укрінформ
У Державній податковій службі не буде податкової міліції, натомість має з'явитись Служба фінансових розслідувань.

Про це в інтерв'ю Економічній правді розповів голова Державної податкової служби Сергій Верланов.

"Ми активно спілкуємося з Офісом президента, Мінфіном, РНБО та новим комітетом з питань фінансів, податкової та митної політики щодо перспективи ухвалення окремого закону про Службу фінансових розслідувань. У податковій службі не буде податкової міліції. Тиск з її боку на бізнес — це не те, що має асоціюватися з діяльністю нової служби під моїм керівництвом", - сказав Верланов.

Відповідаючи на запитання, коли саме буде ухвалено законопроєкт щодо створення Служби фінансових розслідувань, очільник ДПС зазначив, що цей законопроект є пріоритетним. "Думаю, конкретика з'явиться протягом місяця", - додав він.

Як повідомляв Укрінформ, Державна податкова служба 28 серпня офіційно розпочала свою роботу і поінформувала про створення власного вебпорталу.

Читайте також: Поділ завершили: в Україні запрацювала Державна податкова служба

Раніше секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Данилюк заявив, що законопроєкт про Службу фінансових розслідувань доопрацюють найближчим часом.

Служба фінансових розслідувань має стати аналітичним, а не силовим центром, покликаним запобігати злочинам у фінансовій сфері.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-