Фонд гарантування продає пул активів Дельта Банку

Фонд гарантування продає пул активів Дельта Банку

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 24 вересня проведе аукціон з продажу пулу активів АТ «Дельта Банк».

Про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

"24 вересня 2019 року відбудеться аукціон з продажу пулу активів АТ «Дельта Банк», більшу частину якого становлять права вимоги за кредитами юридичним особам (15 шт), майнові права за кредитними договорами (7 шт.), дебіторська заборгованість. Деякі активи перебувають у заставі Національного банку України й АТ "Укрексімбанк", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Фонд гарантування у вересні знову спробує продати стадіон “Чорноморець”

У забезпеченні за кредитами – об’єкти з переробки сільськогосподарської продукції, розташовані в Одеській області, зокрема: 39 тис. м² промислової нерухомості, діючий масложировий виробничий комплекс з обладнанням, з доступом до під'їзної залізничної колії та морського транспортного порту, 5,43 га земель з цільовим призначенням для розміщення олійножиркомбінату. Передбачалось будівництво морського зерноперевантажувального комплексу та двостороннього пірсу. Також діючий олійножиркомбінат з виробництва маргарину, кулінарних та кондитерських жирів, соняшникової олії та майонезу. Розташований поруч із залізничними коліями на 5,34 га промислових земель.

Торги відбудуться 24 вересня 2019 року з 9-30 до 10-00 за голландською моделлю аукціону з поетапним зниженням ціни протягом дня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-