Перший енергоблок Южно-Української АЕС вивели в плановий ремонт

Перший енергоблок Южно-Української АЕС вивели в плановий ремонт

Укрінформ
Енергоблок №1 Южно-Української АЕС 29 серпня 2019 року відключено від мережі для проведення середнього планово-попереджувального ремонту.

Про це повідомляється на сайті ЮУАЕС.

«Перший енергоблок Южно-Української АЕС 29 серпня о 02 год 10 хв відключено від енергосистеми України для проведення середнього планово-попереджувального ремонту тривалістю 52 доби», - йдеться в повідомленні.

До виконання заплановано низку капітальних, середніх і поточних ремонтів, експлуатаційний контроль металу та технічне опосвідчення обладнання. У переліку реконструктивних робіт – адаптація перевантажувальної машини у процесі впровадження технології поводження з відпрацьованим ядерним паливом з використанням контейнерів «Holtec» та інші планові заходи.

Станом на 29 серпня другий енергоблок Южно-Української АЕС працює без зауважень у заданому режимі. На третьому енергоблоці з 16 травня триває капітальний планово-попереджувальний ремонт.

Читайте також: Обладнання АЕС України модернізують до 2024 року за участю Турбоатому

Як відомо, Южно-Українська атомна електростанція – провідне енергетичне підприємство України, що входить до складу Южно-Українського енергетичного комплексу. Вона розташована на півночі Миколаївської області. Будівельні роботи зі зведення ЮУАЕС були розпочаті в 1975 році. Перший енергоблок введений в експлуатацію 31 грудня 1982 р., другий – 6 січня 1985 р., і третій – 20 вересня 1989 р.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-