Чеські підприємці зацікавлені у виробництві на Закарпатті сонячних батарей

Чеські підприємці зацікавлені у виробництві на Закарпатті сонячних батарей

Укрінформ
Чеські підприємці зацікавлені у виробництві на Закарпатті сонячних батарей та відновлювальної енергії. 

Про це на зустрічі з чеською делегацією в Закарпатській облдержадміністрації заявив Павел Мусіл, голова Устецько-закарпатської агенції, повідомляє прес-служба ОДА.

“Сьогодні, 27 серпня, голова облдержадміністрації Ігор Бондаренко прийняв голову Устецько-закарпатської агенції Павела Мусіла,” - йдеться в повідомленні.

Як поінформував Мусіл, чеські підприємці зацікавлені у виробництві на Закарпатті сонячних батарей та відновлювальної енергії. Крім того, завод «Шкода» цікавиться налагодженням виробництва автомобільного скла у Закарпатській області.

Читайте також: Уряд має розширити перелік великої приватизації — голова Фонду держмайна

Також зарубіжний гість поінформував голову Закарпатської ОДА про проведення 6-8 вересня в Ужгороді «Чеських днів на Закарпатті». Торік їх провели вперше і захід мав великий успіх. Цьогоріч триденний фестиваль, який пройде на площі Народній, запропонує відвідувачам цікаву культурну програму, змогу скуштувати традиційні чеські страви та продегустувати пиво відомих чеських марок, а місцевим підприємцям під час семінарів налагодити зв’язки з чеськими колегами, які виявляють інтерес до розвитку співпраці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-