Суд розблокував процес приватизації Президент-Готелю

Суд розблокував процес приватизації Президент-Готелю

Укрінформ
Господарський суд міста Києва розблокував процес приватизації «Президент-Готелю».

Про це повідомив в. о. голови ФДМУ Віталій Трубаров у Facebook.

"Суд своєю Ухвалою скасував забезпечення до позову ПАТ «Президент-Готель», яке забороняло Фонду проводити дії з підготовки до приватизації, а сам позов про розірвання договору з інвестиційним радником «Конкорд Консалтинг» суд залишив без розгляду", - йдеться в повідомленні.

Таким чином, Фонд державного майна та інвестиційний радник «Конкорд Консалтинг» продовжують підготовку до продажу «Президент-Готелю».

Це вже друга перемога Фонду в судах на шляху з розблокування великої приватизації, вважає Трубаров. 19 серпня Господарський суд міста Києва припинив провадження у справі про банкрутство ПАТ «Центренерго».

Читайте також: ФДМУ робить все задля успішного продажу «Центренерго» - Трубаров

Як повідомляв Укрінформ, на початку липня Фонд державного майна України виграв касацію, яка розблокувала затвердження Кабінетом міністрів інвестиційних радників для приватизації Одеського припортового заводу, вугільної компанії «Краснолиманська», заводів «Електроважмаш», «Індар» та Об’єднаної гірничо-хімічної компанії.

У ФДМУ зазначили, що сама справа з оскарження результатів відбору інвестрадників триває, але виникла можливість розпочати підготовку приватизаційних конкурсів по вищезгаданих об'єктах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-