Держгеонадра проведуть п'ятий раунд торгів з продажу ліцензій на 5 ділянок

Держгеонадра проведуть п'ятий раунд торгів з продажу ліцензій на 5 ділянок

Укрінформ
Державна служба геології та надр виставила на п’ятий нафтогазовий електронний аукціон спеціальні дозволи на користування п’ятьма нафтогазоносними ділянками в Харківській, Полтавській та Луганській областях. 

Про це йдеться у повідомленні Держгеонадр у Facebook.

"Державна служба геології та надр виставила на п’ятий нафтогазовий електронний аукціон в "ProZorro.Продажі" спеціальні дозволи на користування п’ятьма нафтогазоносними ділянками в Харківській, Полтавській та Луганській областях. Загальна площа родовищ становить майже 700 кв. км, термін дії спецдозволів - 20 років. П’ятий нафтогазовий електронний аукціон відбудеться 30 жовтня 2019 року", - йдеться у повідомленні.

Нафтогазову ділянку у Харківській області спробують продати за 254,58 млн грн. Початкова вартість інших чотирьох ділянок - від 1,5 до 7 млн грн.

Як повідомлялося, з 24 жовтня 2018 року набрав чинності тимчасовий порядок реалізації проекту із впровадженню електронних торгів з продажу спеціальних дозволів на користування надрами. Відповідно до нього, продаж ліцензій здійснюється виключно через електронні торги.

Читайте також: Жителі Житомирщини заборгували за тепло і гарячу воду понад 200 мільйонів

Експериментальний проект, метою якого є перевірка ефективності відкритих електронних аукціонів в сфері дозволів на користування надрами, триватиме до 1 грудня 2019 року. Державна служба геології та надр направила до Кабміну свої висновки щодо подальшого розвитку проекту продажу спецдозволів через електронні аукціони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-