У двох аеропортах та митниці проводять обшуки — ДБР

У двох аеропортах та митниці проводять обшуки — ДБР

Укрінформ
Правоохоронці проводять обшуки на митному посту "Аеропорт "Київ" у Жулянах, у приміщенні Запорізької митниці Державної фіскальної служби і на митному посту "Запоріжжя-аеропорт".

Про це написала у Facebook заступник директора Державного бюро розслідувань Ольга Варченко.

"Проводимо кілька санкціонованих обшуків спільно з ГУВБ, ДФС та Генпрокуратурою на митному посту "Аеропорт "Київ" у Жулянах, у приміщенні Запорізької митниці ДФС, на митному посту "Запоріжжя-аеропорт", - повідомила вона.

Варченко уточнила, що слідчі дії проводяться у межах розслідування кримінальної справи стосовно посадовців Київської міської митниці ДФС, які, за версією слідства, зловживали своїм службовим становищем.

Читайте також: На Київській митниці виявили майже 100 старовинних полотен ХІХ століття

"За нашою інформацією, вони пропустили через митний контроль літак однієї з авіакомпаній, не здійснивши належним чином його перевірку й не оформивши його відповідно до процедури. Цими діями завдано збитків державним інтересам України", - зазначила Варченко.

Наразі працівники ДБР проводять досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 ККУ (зловживання владою або службовим становищем).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-