Рентні платежі Укрнафти на 4,7% перевищили заплановану суму

Рентні платежі Укрнафти на 4,7% перевищили заплановану суму

Укрінформ
За І півріччя 2019 року до державного та місцевих бюджетів різних рівнів ПАТ «Укрнафта» за користування надрами сплатило 3,82 млрд грн рентної плати, що на 4,7% більше, ніж було заплановано.

Про це повідомляє пресслужба Укрнафти.

"За 1 півріччя 2019 року до державного та місцевих бюджетів різних рівнів ПАТ «Укрнафта» сплатило 3,82 млрд грн рентної плати за користування надрами за зобов'язаннями, що на 4,7% більше за заплановану за цей період ренту. З них 191,2 млн грн поступило до місцевих бюджетів, відповідно до закріпленого в законодавстві механізму розподілу рентної плати за видобуток нафти та газу", - йдеться у повідомленні.

Найбільші надходження рентних платежів від Укрнафти за І півріччя поточного року отримали бюджети Сумщини (81 млн грн), Івано-Франківщини (41,9 млн грн) і Полтавщини (31,2 млн грн).

За червень до бюджетів усіх рівнів Укрнафта перерахувала 547,7 млн грн рентної плати, у тому числі 27,4 млн грн до місцевих скарбниць.

Читайте також: Американська компанія розроблятиме вуглеводневу ділянку на шельфі Чорного моря

Як повідомлялося, у річному плані Укрнафти передбачено, що протягом 2019 року компанія загалом сплатить 7,3 млрд грн ренти, до місцевих бюджетів із цієї суми мають надійти близько 365 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-