Уряд незабаром представить програму оновлення доріг місцевого значення - Гройсман

Уряд незабаром представить програму оновлення доріг місцевого значення - Гройсман

Укрінформ
Кабмін планує найближчим часом представити стратегію оновлення доріг місцевого значення з використанням нової технології бетонного покриття «Т-бетон», сировина для якого виготовляється в Україні.

Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, спілкуючись з журналістами у Житомирській області, повідомляє Урядовий портал.

«Є дороги між районними центрами. Вони в жахливому стані. Найближчим часом ми вийдемо з новою програмою – це стратегія будівництва доріг між районними центрами. Це буде п’ятирічна програма, вже є технологічне рішення. Ми розпочали будувати дороги і продовжимо будівництво. Ми йдемо по плану, треба посилювати цю роботу. Хотів би, аби ми працювали з випередженням графіків», - сказав Гройсман.

Від додав, що уряд незабаром представить стратегію оновлення доріг місцевого значення з використанням нової технології бетонного покриття «Т-бетон», сировина для якого виготовляється в Україні.

Читайте також: Уряд хоче не менше 75 мільярдів на дороги у 2020 році – Гройсман

Гройсман також нагадав, що з 2018 року в Україні реалізується стратегія об’єднання обласних центрів якісними дорогами.

Глава уряду перебуває сьогодні в регіоні і вже оглянув ділянку траси М-06 Київ – Чоп в об’їзд м. Житомир. Ця ділянка реконструюється саме з використанням такої технології.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-