Розкрадання на

Розкрадання на "Антонові": підозрюваного звільнили з Міноборони ще рік тому

Укрінформ
Затриманий у рамках розслідування протиправної схеми привласнення коштів держпідприємства оборонного комплексу громадянин не є працівником Міністерства оборони.
Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

“1 липня у ЗМІ було розповсюджено повідомлення про викриття протиправної схеми привласнення коштів державного підприємства оборонного комплексу. У зв’язку з цим повідомляємо наступне: громадянин, якому нещодавно оголосили про підозру, не має відношення до Міністерства оборони України. Зазначену особу влітку минулого року було звільнено з військової служби”, - заявили в пресслужбі.

Читайте також: Посадовець Міноборони виводив кошти “Антонова” за кордон

Як повідомляв Укрінформ з посиланням на інформацію прес-служби СБУ, контррозвідники Служби безпеки України викрили протиправну схему привласнення коштів державного підприємства оборонного комплексу, до якої причетний посадовець Міністерства оборони України. Як зазначалось в повідомленні, співробітники спецслужби встановили, що полковник одного з військових представництв Міноборони організував механізм розкрадання та привласнення коштів держпідприємства «Антонов».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-