Фонд гарантування завершив виплати вкладникам двох банків

Фонд гарантування завершив виплати вкладникам двох банків

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб завершив виплати гарантованої суми відшкодування вкладникам ПАТ "КБ "УФС" та ПАТ "Прайм-Банк".

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

"6 червня 2019 року уповноваженою особою Фонду гарантування вкладів фізичних осіб на ліквідацію ПАТ «Прайм-Банк» було подано документи державному реєстратору юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань для державної реєстрації припинення банку як юридичної особи в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (далі – ЄДР). У зв’язку з цим Фонд гарантування повідомляє про завершення 6 червня 2019 року виплати гарантованих сум відшкодування коштів вкладникам ПАТ "Прайм-Банк", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Фонд гарантування виставляє активи Дельта Банку на повторні торги

У Фонді гарантування також зазначають, що 5 червня 2019 року завершено виплати гарантованих сум відшкодування коштів вкладникам ПАТ "КБ "УФС".

Як повідомляв Укрінформ, Національний банк України від 10 листопада 2014 року прийняв постанову про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію ПАТ “КБ” УФС“ та у січні 2015 року ПАТ "Прайм-Банк".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-