В Укроборонпромі повідомили про нового керівника заводу імені Малишева

В Укроборонпромі повідомили про нового керівника заводу імені Малишева

Укрінформ
Генеральним директором ДП "Завод ім. В.О. Малишева" призначено Олександра Чурсіна.

Відповідне рішення ухвалено керівництвом державного концерну "Укроборонпром", про це повідомляє прес-служба концерну.

“Новому гендиректору заводу, який приступить до обов’язків 30 травня 2019 року, поставлено завдання продовжити оновлення та модернізацію виробництва, забезпечити завантаження потужностей. Серед пріоритетів – забезпечити вчасну виплату заробітної плати та гарантувати дотримання належних соціальних стандартів для трудового колективу”, - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, новопризначений Чурсін має значний досвід роботи у бронетанковій галузі. До призначення гендиректором "Заводу ім. Малишева" обіймав посаду директора Дивізіону бронетанкової техніки ДК "Укроборонпром", де координував діяльність майже двох десятків галузевих підприємств. Окрім цього, він має досвід роботи інженером-конструктором та головним інженером низки машинобудівних та науково-виробничих підприємств.

Попереднього керівника підприємства Олександра Хланя, який виконував свої обов’язки із 30 травня 2016 року, звільнено з посади у зв’язку із завершенням дії контракту.

Читайте також: Кабмін виділяє 32 мільйони на аудит Укроборонпрому

У концерні зазначають, що ДП "Завод ім. Малишева" є одним із провідних підприємств бронетанкового кластеру "Укроборонпром" та спеціалізується на випуску та модернізації важкої і легкої бронетехніки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-